Hírek 2021.

Szeretettel várunk mindenkit a Vitamintorna távoktatásos képzésünkön idén is.

Kedvezmények most is vannak  5 fő jelentkezése esetén.

Hírek 2020.

2020. második hírlevél

Sikerült a 30 órás távoktatásos képzésünk akkreditációja.

2020. május elsejétől már lehet jelentkezni a képzésre. Várunk szeretettel.

2020. első hírlevél

Itt az ideje az otthon tanulásnak, nálunk van rá lehetőség bőven. Interneten keresztül történő  távoktatásnak köszönhetően elvégezheti a 60 órás vagy 120 órás Vitamintorna képzéseinket. Akkreditáció alatt  van a 30 órás Vitamintorna távoktatásos képzésünk is, melyre már most lehet jelentkezni. Várható indítás április végén.  Amennyiben több információt szeretne megtudni képzéseinkről, hívjon bátran a következő mobolszámon +36-30-973-0027.

                                             2019. negyedik hírlevél

Őszi képzéseink beindultak jelenleg Érden tartunk Vitamintorna 1. képzést. A Gerincbarát Vitamintornás Óvoda 2019. pályázat nyertesei részt vehettek a Vitamintorna 4. tanfolyamon, mely nagyon jól sikerült. Őszi szünetben Helvécián lesz még egy Vitamintorna 1. képzés és Tompán zárjuk az évet a Vitamintorna 2. képzéssel. A 120 órás távoktatásos képzésünkön résztvevő kollégák nagyon jól haladnak,  van aki már teljesítette is a követelményeket és megkapta a tanúsítványát is. A Vitamintorna 4. érzelmi intelligencia képzésen résztvevő óvodapedagógus kollégák is már sokan teljesítettek és szeretnék veletek megosztani név nélkül egy levelet, amiért érdemes dolgoznom. Örömömre szolgál, ha pedagógus és gyermek egyszerre élvezi a Vitamintornát.  2019. október 8.

Gerincbarát Vitamintornás Óvoda pályázat nyertesei 2019.
Gerincbarát Vitamintornás Óvoda pályázat nyertesei 2019.
Megkérdeztem a gyerekeket mit gondolnak a meséről? Nekem azért tetszett, mert Bejgli visszatalált. Nekem azért, mert szeretem az erdőt és az állatokat. Nekem azért, mert az anyakoca megakarta védeni a kicsinyeit. Aztán megkérdeztem, történt-e velük hasonló élmény? Mindenkinek eszébe jutott az erdei kirándulás, hogy együtt kellett mennünk, nem szabadott lemaradni, csak az adott fáig lehetett szaladni, csendben kellett viselkedni, mert az erdőben mi csak vendégek vagyunk, ez az állatok otthona. Sokunknak volt olyan élménye, hogy nem figyelt eléggé és elkeveredett a boltban. Kérdeztem ez rossz élmény volt? Igen, Azóta jobban figyelnek és szót fogadnak. A mese kapcsán nem a rossz élmény fogalmazódott meg bennük, mert mindenki boldog napocskát választott, sikerült érzelmileg feldolgozniuk az eseményeket. Az egyik kislánynak eszébe jutott, hogy ő a Bécsi állatkertben keveredett el, s hiába kért segítséget a felnőttektől, nem értették mit mond.   Szerencsére a közelben voltak a szülei, így hamar megtalálták egymást. "Nem volt olyan rossz érzés, mert hamar megtaláltak, de egy picit féltem." Utána elolvastuk Bejgli naplóját is és megfogalmaztunk pozitív gondolatokat. Szófogadó leszek! Hallgatok a felnőttekre! Idegen helyen óvatos leszek! Megfogadom a felnőttek óvó-védő tanácsát!

Részlet a dolgozatból....2019. Pápa szeptember 23.

                 2019. harmadik hírlevél

Tavaszi Vitamintorna képzéseink nagyon jól sikerültek. Tompán Vitamintorna 1. képzést (2019. január),  Szalkszentmártonban Vitamintorna 2. képzést (2019. február) ,Ajkán Vitamintorna 4. képzést (2019. április) tartottunk. 2019. május 10.-én pedig Komáromba megyünk Vitamintorna 4. képzést tartani. A Vitamintorna 3. képzésre még lehet jelentkezni, a határidő 2019. június 1. Várjuk a pályázatra is a jelentkezőket,  még van néhány hely. A nyeremény egy 60 órás képzésen való részvétel. Bővebben a pályázat menüpont alatt lehet tájékozódni a részletekről. A vitamintorna facebookon pedig lehet szavazni a bátor jelentkezőkre. 


                                                    Ajka Vitamintorna 4. képzés 2019. április.

                                        Szalkszentmártoni Vitamintorna 2. képzés 2019. február.

                                                  Tompa Vitamintorna 1. képzés 2019. január.


2019. második hírlevél

Megjelent a Bejgli kalandjai mesekönyv és a  Bejgli naplója foglalkoztató munkafüzet. Rendelések leadása a mesekönyv vásárlás menüpontban lehetséges.


2019. első hírlevél

Nagyon jó évet zártunk 2018.-ban, sokan sajátították el a Vitamintorna módszertanát és adták tovább a gyerekeknek az óvodában. Az új Vitamintorna 4. képzésünkön 46 fő pedagógus vett részt és a Vitamintorna 3. képzésen további 10 fő kapta meg a tanúsítványt. A Vitamintorna 2. képzésen 51 fő és Vitamintorna 1. képzésen 30 fő pedagógus vett részt. Nemsokára elkészül a Bejgli kalandjai mesekönyv és Bejgli naplója foglalkoztató munkafüzet, (márciustól rendelhető lesz) mely az új képzésünk oktatási anyaga is egyben. Elkészült az okos telefonokon is jól olvasható, új honlapom a www.vitamintorna.com oldala, érdemes böngészni. Tavaszi Vitamintorna képzéseink jelentkezési lapjai letölthetőek a tanfolyamok jelentkezések menüpontból. Igény szerint vidékre is kimegyünk Vitamintorna 4. képzést tartani, mely egy napos megjelenésre ad lehetőséget. Budapesten 2019.-ben három képzési időponttal várom a jelentkező pedagógus kollégákat az új távoktatásos képzéseinken. Mindenkinek Boldog Új évet kívánunk sok szeretettel, és jó Vitamintornázást.