Hírek 2019.

                 2019. harmadik hírlevél

Tavaszi Vitamintorna képzéseink nagyon jól sikerültek. Tompán Vitamintorna 1. képzést (2019. január),  Szalkszentmártonban Vitamintorna 2. képzést (2019. február) ,Ajkán Vitamintorna 4. képzést (2019. április) tartottunk. 2019. május 10.-én pedig Komáromba megyünk Vitamintorna 4. képzést tartani. A Vitamintorna 3. képzésre még lehet jelentkezni, a határidő 2019. június 1. Várjuk a pályázatra is a jelentkezőket,  még van néhány hely. A nyeremény egy 60 órás képzésen való részvétel. Bővebben a pályázat menüpont alatt lehet tájékozódni a részletekről. A vitamintorna facebookon pedig lehet szavazni a bátor jelentkezőkre. 


                                                    Ajka Vitamintorna 4. képzés 2019. április.

                                        Szalkszentmártoni Vitamintorna 2. képzés 2019. február.

                                                  Tompa Vitamintorna 1. képzés 2019. január.


2019. második hírlevél

Megjelent a Bejgli kalandjai mesekönyv és a  Bejgli naplója foglalkoztató munkafüzet. Rendelések leadása a mesekönyv vásárlás menüpontban lehetséges.


2019. első hírlevél

Nagyon jó évet zártunk 2018.-ban, sokan sajátították el a Vitamintorna módszertanát és adták tovább a gyerekeknek az óvodában. Az új Vitamintorna 4. képzésünkön 46 fő pedagógus vett részt és a Vitamintorna 3. képzésen további 10 fő kapta meg a tanúsítványt. A Vitamintorna 2. képzésen 51 fő és Vitamintorna 1. képzésen 30 fő pedagógus vett részt. Nemsokára elkészül a Bejgli kalandjai mesekönyv és Bejgli naplója foglalkoztató munkafüzet, (márciustól rendelhető lesz) mely az új képzésünk oktatási anyaga is egyben. Elkészült az okos telefonokon is jól olvasható, új honlapom a www.vitamintorna.com oldala, érdemes böngészni. Tavaszi Vitamintorna képzéseink jelentkezési lapjai letölthetőek a tanfolyamok jelentkezések menüpontból. Igény szerint vidékre is kimegyünk Vitamintorna 4. képzést tartani, mely egy napos megjelenésre ad lehetőséget. Budapesten 2019.-ben három képzési időponttal várom a jelentkező pedagógus kollégákat az új távoktatásos képzéseinken. Mindenkinek Boldog Új évet kívánunk sok szeretettel, és jó Vitamintornázást.