Mesekönyv vásárlás

A koronavírus járvány miatt jelenleg a mesekönyv váráslása  postai úton vagy érintés mentesen minden héten csütörtök délelőtt Budapesten a XVIII. kerületben az  Oszkó utca 26. számú ház kerítésén lehet átvenni előre utalás után. A posta költségét a vevő fizeti meg. Személyes átvétel ingyenes. A járvány miatt a mesekönyv  és a munkafüzet ára 6000 Ft helyett 5000 Ft-ba kerül.

Mesekönyv vásárlás

Bejgli kalandjai mesekönyv és Bejgli naplója foglalkoztató munkafüzet

                            Érzelmi intelligenciafejlesztő mesekönyv és programKedves Szülő és Óvodapedagógus kolléga!

Ön most egy olyan különleges mesekönyvet tart a kezében, amely egy érzelmi intelligenciafejlesztő program és játék is egyben. Alkalmazásával elindulhat azon az úton, hogy jó érzelmi fejlesztő szülővé és pedagógussá tudjon válni. A könyv használata egyszerű és nagyszerű, általa megismerheti a gyerekek érzéseit, hangulatát, szeretetnyelvét. Megtudhatja, milyen lelki problémák maradtak a gyereknevelés során kialakult élethelyzetekből. Ezek játékos feldolgozása segítheti a teljesebb, boldogabb gyerek-felnőtt kapcsolat kialakulását. A szabadon választható "kötelező egypercesek" és a "lazulós egypercesek" zenére való alkalmazása pedig megerősíti az érzelmek pozitív irányú feldolgozását. Mivel pszichológus nem vagyok, tanácsok és útmutatók nincsenek a könyvben, nem a problémára koncentrálok, hanem a megoldás lehetőségére. Minden család, óvodás csoport, közösség és minden gyerek más, egyedi de a mese minden gyerek belső igénye, személyiségfejlesztő lehetősége. A mesekönyvben olvasható Bejgli kutyus igaz történetei és Bejgli naplója, valamint a munkafüzetben található színezhető grafikák, pedig még élvezetesebbé teszik ezt a fejlesztő játékot. A rajzokat magam színeztem ki, remélve hogy a képek hangulata és színvilága kedvet ad a közös színezéshez is.

Bejgli meséi kalandra csábítják a szülőket, gyerekeket, testvéreket, pedagógusokat egyaránt.

Jó meseolvasást és szórakozást kíván a Szerző

                                     A mesekönyv és munkafüzet első fejezeteibe itt beletekinthet.

Könyvrendelés feltételei

A mesekönyv és a munkafüzet megjelent 2019. február 11.-én.

A mesekönyvet szülők és óvodapedagógusok egyaránt megrendelhetik oldalunkról.

Ára: 5000 Ft (mesekönyv és munkafüzet együtt) és a zenei hanganyagot (2 db zeneszám) ajándékba adjuk a könyv mellé. Megrendelés esetén könyvcsomag átvehető Budapesten a XVIII. kerület Oszkó utca 26. szám alatti Prevenciós Oktatási Központunkban, előre egyeztetett időpontban.

Kettő vagy több mesekönyv vásárlás esetén a könyvekre további 500 Ft kedvezményt adunk. azaz ilyenkor darabja 4500 Ft-ba kerül.

A postai utánvét esetén a könyv ára 5000 Ft, és még a csomagolási díj (200 Ft )és a posta utánvétes díj (kb. 2500 Ft egy könyv esetén) is felszámításra kerül. Ebben az esetben a számla a könyv árát tartalmazza, az egyéb költséget az utánvétben kell rendezni.  Megrendelés esetén 3-4 munkanapon belül tudjuk feladni a postán a csomagot. A koronavírus járvány miatt az érintésmentes vásárlás nálunk úgy lehetséges, ha a vevő előre elutalja a pénzt és az Oszkó utca 26. szám alatt, minden csütörtök délelőtt a megbeszélt időpontban a kapura kiakasztva tudja személyesen átvenni a csomagot. Ilyenkor nincs postaköltség és csomagolási díj sem.

Mesekönyv megrendelése

Kérjük, add meg számlázási adataidat és a postázási címet.