Jelentkezés feltételei

Ki végezheti el a képzés?

A képzésnek négy bemeneteli feltétele van:

  1. Óvodapedagógusi, vagy tanítói diploma, óvodában dolgozó gyógytestnevelő, fejlesztő pedagógus oklevél, konduktor végzettség melynek másolatát el kell küldeni a képző intézmény számára
  2. Magyar állampolgárság igazolás (személyi másolat, lakcímkártya másolat)
  3. Magyarországi munkahely igazolása (jelentkezés lapon a munkáltató aláírása, pecsétje)
  4. Szerzői jogvédelem aláírása és tiszteletben tartása (kitöltve aláírni)

Hogyan lehet otthonról tanulni?

Az otthoni tanulás egyszerű és nagyszerű módja az interaktív könyvtárunk használata, a tananyagok letöltése saját adathordozóra.

Ehhez minden segítséget megadunk, lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan lehet belépni az adott könyvtárba és letölteni a tananyagot. Ha ez még így sem megy, akkor telefonon is lehet segítséget kérni számítás-technikusunktól.

A gyakorlati anyagokat otthon, tükör előtt lehet gyakorolni, vagy az óvodában a gyerekekkel együtt kivitelezni.

Az elméleti anyagot bárhol lehet tanulmányozni, mivel szabad időbeosztásban tanulhat a pedagógus az internetnek köszönhetően.

Az e-learning módszer egy nagyszerű lehetőség, hogy új dolgokat fedezzünk fel és szabadon tanulhassunk az internet segítségével.Mivel ad többet a Vitamintorna 3. program, ha már elvégeztem a Vitamintorna 1.-2. képzést?

Azoknak is lesz benne újdonság, akik régen végezték el a Vitamintorna 1.-2. képzést vagy most vannak benne a képzési rendszerünkben.

A régi mozgásos blokkokhoz elkészültek a mesék és a hangfelvételek is, valamint színezős grafikák is készültek A4 méretben a gyerekek számára. Komplex óravázlatok éves programterv is része a képzés anyagának.

A kártyák és a felvilágosító munkafüzetek is letölthetőek lesznek, valamint színezős kicsi kártyák tornagyakorlatokkal a gyerekek részére.

Ezért érdemes megújítani a tudást, az új mesék pedig színesebbé teszik majd a Vitamintorna foglalkozásokat.

Akik elvégzik a képzéseinek, csak azok jöhetnek majd kedvezményesen az akkreditált Vitamintorna 4. e-learning távoktatásos képzésünkre.


Jelentkezés a www.vitamintorna.hu oldalon