Pályázat 2019.

                                     Címe: Vitamintornás gerincbarát óvoda 2019.

Pályázatot nyújthat be: Olyan óvodapedagógus kolléga, akik elvégezte a Vitamintorna 1. sz 30 órás és Vitamintorna 2. sz. 30 órás azaz mindkettő tanfolyamot, vagy a Vitamintorna 3.  sz. 120 órás  akkreditált pedagógus továbbképzést valamint aktívan is végzi a gyerekekkel legalább egy éve a Vitamintornát.

Pályázat beadásának feltételei:

-egy fénykép készítése a gyerekcsoportról, akikkel Vitamintorna foglalkozás folyik

-ezen felismerhető legyen a pedagógus és a Vitamintorna gyakorlata is a gyerekekkel (pl: házikós gyakorlat, cicahát, macitánc, tulipán stb. )

-a fotókat közzétesszük a vitamintorna facebook oldalon, vállalva a nyilvánosságot melyen az  óvoda nevének, a csoport nevének és a pedagógus nevének is szerepelnie kell

- fotóknak el kell érnie minimum a 100like-t

Pályázat indulás:2019. február 1.

Pályázat lezárása: 2019. május 1.

Eredményhirdetés:2019. június 1.

Zsűrizés: Az elért legtöbb like alapján sorrendben az első 5 óvoda és óvodapedagógus nyer.

Közönségdíj: A közönség által legjobbnak tartott első 5 óvoda elnyeri a Vitamintornás gerincbarát óvoda 2019. címet, melyet az óvoda bejáratánál kirakhat.

Egyéni nyeremények: Az első  5 nyertes kikerül az év Vitamintornás pedagógusa a www.vitamintorna.com oldalra, a vitamintorna facebook oldalra. Továbbá az  5 nyertes pedagógus ingyen részt vehet, a pedagógusoknak akkreditált Vitamintorna 4. képzésünkön melynek címe: Érzelmi intelligencia játékos fejlesztése óvodás korban a mese a mozgás, a zene és a pozitív gondolatok segítségével, 60 órás e-learning képzés, melynek értéke 45.000 Ft. Időpontja: 2019. szeptember 20. péntek reggel 8.30.- 12.00-ig.  Egyéb: A pedagógus kap ajándékba egy vitamintorna emblémás pólót.

A pályázat kiírója: Boglárka Gyógytorna Egészségügyi és Szolgáltató Bt.  Vitamintorna programalkotói:  Donáthné Forgács Boglárka és Donáth István.

A pályázati anyagokat várjuk az info@vitamintorna.hu e-mail címre.

Pályázati anyag tartalma: Pedagógus neve, óvoda neve, címe, csoport neve, egy fénykép.