Vitamintorna tanfolyamok

A Vitamintorna egy új módszertan, mely az óvódás gyerekek mozgásos, mesés és érzelmi képességfejlesztését végzi. Tanfolyamaink gyakorlatközpontúak, így az óvónők, tanítók a képzés után azonnal tudják alkalmazni a csoportfoglalkozásokon a tanultakat. A módszertan lényege, hogy egy mozdulatot, tornagyakorlatot egy állat, vagy tárgy, vagy növény képéhez hozzárendelünk. Az adott gyakorlatokat mozgással összekötve egy gyakorlatsorba rendezve oktatjuk és zenét is használunk a fejlesztéshez. Mindent mozgással fejezünk ki, élünk meg, és ezt jókedvvel, humorral fűszerezzük.


Mondhatnám úgy is, hogy a T- Vitamin egy különleges Vitamin, amit szájon keresztül nem vehetnek be a gyerekek, nem úgy, mint a C-vitamint és társait. A Torna - Vitaminnal együtt kell tornázni, hogy megelőzhessük a mozgató-szervrendszeri, vagy mentálhigiénés problémákat. Ha elindulunk ezen az úton, akkor megismerhetjük T - Vitamin és Bejgli kutyus csodás mesés kalandjait. Összefoglalva a Vitamintorna módszertana a testi-lelki-szellemi és szociális képességeket is fejleszti egyszerre, és mindezt egyszerűen, hatékonyan, jókedvvel teszi.

A Vitamintorna képzések a Humán Emberi Erőforrások Minisztériumában lettek akkreditálva, és pedagógusoknak beszámítható a kreditpont a kötelező 120 órás teljesítésbe.

Minden képzésünk külön is elvégezhető, a képzések nem épülnek szorosan egymásra. Képzéseinket kérés és igény szerint külső helyszínen, vidéken is megtartjuk, amennyiben 15 fő jelentkezik a tanfolyamra. Ilyenkor a 16. fő pedagógus ingyen részt vehet a tanfolyamon a szervezésért cserébe. A helyszínt kérjük ebben az esetben biztosítani számunkra.

Jelentkezés menete: a kívánt jelentkezési lap és a többi hivatalos dokumentum letöltése  innen lehetséges, ennek kitöltése és postán történő visszaküldése a Boglárka Gyógytorna Bt. 1188 Budapest, Oszkó utca 26. szám alatti címre.


Mosolygós pillanatok régről, mert a

gyerekek szeretik a Vitamintornát

XVIII. kerület Zöld liget óvoda

XVIII. kerület Bóbita Óvoda

Vitamintorna 4. képzés:

Érzelmi intelligencia játékos fejlesztése óvodás korban a mese, a mozgás, a zene és a pozitív gondolatok segítségével.

 Alapítási engedély nyilvántartási akkreditációs száma: 9/75/2018. Óraszáma: 60 óra.

Oktatás formája: távoktatás.

Ára: 45.000 Ft / fő. A tanfolyamhoz tartozó mesekönyv és munkafüzet a képzésünkön pedagógus kedvezménnyel megvásárolható 5000 Ft -ért.

Tanfolyami helyszín: otthonról lehet tanulni, de Budapesten Oktatási Központunkban 1188 Budapest Oszkó utca 26.-ban egyéni egyeztetés alapján hétközben van lehetőség személyes konzultációra.

A megjelenés nem kötelező de ajánlott. Itt a számítógépes ismereteket is megmutatom továbbá az első dolgozatot is megírjuk.

Jelentkezési lapok itt letölthetőek az oldalról, vagy  itt e-mailen kérhetőek.

A tanfolyam elvégzéséhez alap számítógép kezelői tudás és önállóság megléte szükséges. A programhoz tartozó mesekönyvet a képzésen kedvezményesen lehet megvásárolni.

Csoportos képzés megrendelése VT4.

Vitamintorna 3. képzés:

Zenés mesetorna, egészségnevelés, és képességfejlesztés óvodás korban.

 Akkreditációs alapítási és indítási engedély száma: 575/192/2017.

Óraszáma: 120 óra. Oktatás formája: távoktatás.

Ára: 90.000 Ft/fő (részletfizetés lehetséges, két részletben).

A tanfolyam egész évben zajlik, legkésőbb 2020. június 1.én lehet jelentkezni rá.

Tanfolyami helyszín: Budapesten Oktatási Központunkban 1188 Budapest Oszkó utca 26.

Tanfolyami konzultációs időpont, egyéni egyeztetés alapján igényelhető.

A tanfolyam elvégzéséhez alap számítógép kezelői tudás és nagyfokú önállóság szükséges!

Az alábbi letöltések szükségesek még a tanfolyami jelentkezéshez.


Vitamintorna 2. képzés: Mesetorna játékos fejlesztő hatása óvodás korban

 

Alapítási engedély nyilvántartási akkreditációs száma: 575-171/2017.

Óraszáma: 30 óra.

Oktatás formája: tanfolyami oktatás.

Ára: 45.000 Ft/fő.

Ezt a képzésünket előzetes egyeztetés alapján külső helyszínen tartjuk meg 15 fő jelentkező esetén. Tanfolyami időpontok kérése telefonon, vagy e-mailen lehetséges.

Csoportos képzés megrendelése VT2.