ADT kezelés rendelőmben

2021. évben szünetel.

Gerincferdülés, Scheuermann féle betegség kezelése és korrigálása gyerekeknél a 

Schroth terápia segítségével


Vállalom gyerekek online gyógytorna Schroth terápiás kezelését, délutáni időpontban, online módon Skype-on vagy Viber-en keresztül.

A kezeléshez tornaeszközöket biztosítok és kéthavonta kontrollálom a gerinc javulását Scoliométerrel. A kezelésről egészségpénztári számlát is tudok adni.

Személyes egyeztetés telefonon lehetséges: +36-30-973-0027

ONLINE GYÓGYTORNA GERINCKEZELÉS 

VAGY TELEFONOS KONZULTÁCIÓ


A koronavírus járvány helyzet miatt a gyógytorna kONZULTÁCIÓT és/vagy KEZELÉST online tudom elvégezni. A gerinckezelést, csak élő videó kapcsolatban tudom vállalni, melyhez szüksége van egy kamerával ellátott eszközre, azaz okos telefonra, lehetőleg két kamerásra, korlátlan internet elérhetőségre és a Viber vagy Skype alkalmazására. Szükség van még interneten történő bankkártyás fizetési lehetőségre. Mielőtt kapcsolatba lépne velem, ki kell tölteni az alábbi adatlapot, vissza kell küldenie, be kell fizetni a konzultációs díjat előre, utána egyeztetünk időpontot, kipróbáljuk, hogy működik-e az Ön által megjelölt videó kapcsolat. Amennyiben nincsenek meg Önnél a fent említett feltételek, nem tudom biztosítani a kezelés zavartalan menetét.

Az eljárás folyamata:

1.Kitölti a személyes adatlapot és GDPR nyilatkozatunkat elolvassa, és a végén elfogadja, visszaküldi számunkra.

2.Amennyiben megérkezett a nyilatkozata e-mailen, beérkezett a kezelés/ konzultáció díja a számlámra, akkor egy napon belül megkeresem telefonon időpont egyeztetés céljából. Kizárólag utalással tud fizetni, a számlát pedig az Ön e-mail címére fogom elküldeni. 

3. Ha a technikai feltétel működik Önnél, akkor megbeszélünk egy online gyógytorna időpontot, ami megfelel mindkettőnk számára, majd megtartjuk az online gyógytorna kezelést (mely lehet McKenzie, vagy Schroth, vagy általános gerinctorna), illetve telefonos konzultációt.

Kérem, csak a megadott időpontban keressen telefonon, mert nem tudok akkor másokkal online kezeléseket végezni. Köszönöm szépen.

Online gyógytorna tanácsadás (első lépés)

 Kérem, itt jelentkezzen fel az adataival, utalja el előre az 5000 Ft-ot és utána felveszem Önnel a telefonos kapcsolatot időpont egyeztetés céljából. A tanácsadás előre egyeztetett időpontban, telefonon történik. Az online tanácsadás, megbeszélés maximum 40 perc. Itt a betegségével kapcsolatban tájékoztatom, milyen kezelésre, további terápiára, életmód váltásra van szüksége. Amennyiben vannak MRI vagy egyéb leletek azokat is szívesen megnézem.


 Online gyógytorna kezelés menete (második lépés) gyerekeknek is

  • A kezelés időtartama maximum 45-50 perc. Kizárólag az online konzultáció után lehet gyógytorna kezelésre jelentkezni. melyhez a szükséges torna eszközöket kérem előre kikészíteni és a kamerát is előre próbálja ki, hogy ne az értékes torna idejéből menjen el.
  • A kezelés óradíja 8000 Ft, melyet előre kérek megfizetni. Ha ön céges számlát kér, akkor a cége számlájáról is utaljon, különben nem tudom kiállítani a számlát a cége nevére. Egészségpénztári számla igénylése esetén külön egyeztetés szükséges.
  • Kezeléseket hétköznapokon hétfőtől csütrötökig tudom vállalni. Pénteken és hétvégén, ünnepnap nem dolgozom!
  • GYEREK GYÓGYTORNA SCHROTH GERINCKEZELÉS Viberen vagy Skypon keresztül heti 1 alkalommal rendszerességgel a tanévben 6000Ft/ 45 perc tornaszerek biztosításával.

Adatvédelmi nyilatkozat

Boglárka Gyógytorna Bt. (Telephelye: 1188 Budapest, Oszkó utca 26. Adószáma: 21348756-1-43) jogi képviselője Donáthné Forgács Boglárka gyógytornász vállalja, hogy az Európai Parlament és Tanács természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016/679 (EU) Rendelete (2016. április 27.) (Általános Adatvédelmi Rendelet) rendelkezéseinek megfelelően kezelem a hozzám forduló beteg személyes adatait az online kezelések gyógytorna tanácsadások idején is.

A felnőtt korú beteg az adatait , leleteit önként adta meg (név, anyja neve, születési adatai, lakcíme, elérhetősége) a leleteit online is önként adta meg, melyet kizárólag megnézek. Az adatokat csak szükség esetén őrzöm meg. A személyes adatokat a számlán is feltüntetem az online kezeléseknek megfelelően, amit rajtam kívül, a könyvelőm is lát.

Alulírott, mint beteg továbbá vállalom, hogy a rólam készült torna videókat kizárólag saját célra használom, az internetre semmilyen formában ki nem teszem, más szakembernek, gyógytornásznak meg nem mutatom. Elismerem, hogy az egyéni gyógytorna terápia csak személyre szabottan alkalmazható.

A Donáthné Forgács Boglárka diplomás gyógytornász vállalja, hogy legjobb tudása szerint kezeli betegeit, a kezeléssel kapcsolatban minden információt, a betegséggel összefüggő komplikációt elmond a betegnek,  továbbá a  beteggel kapcsolatos személyes információkat másnak nem adja ki, a tornát nem rögzíti videón illetve más formátumban, ezért annak rögzítésre a betegnek van lehetősége.

A beteg elfogadja, hogy az online konzultáció nem egyenértékű a személyes találkozásnál alkalmazott kezelési lehetőségekkel, ezért önszántóból saját felelősségére tornázik. Bármilyen egészségügyi komplikáció esetén a gyógytornászt jogilag semmilyen felelősség nem terheli.


Cég adatok: Boglárka Gyógytorna Egészségügyi és Szolgáltató Bt.

Székhelye: 1188 Budapest, Oszkó utca 26.

Számlaszáma: 11718024-21445406-0000000Gyógytorna Stúdióm

jelenleg zárva tart a pandémai miatt.

Bejelentkezés: +36-30-973-0027

Gyógytorna kezelések csak online elérhetőek