ONLINE ADT GERINCKEZELÉS 

VAGY TELEFONOS KONZULTÁCIÓ


A koronavírus járvány helyzet miatt az Autodekompressziós gyógytorna kezelést és/vagy konzultációt online tudom elvégezni. A gerinckezelést, csak élő videó kapcsolatban tudom vállalni, melyhez szüksége van egy kamerával ellátott eszközre, azaz okos telefonra, lehetőleg két kamerásra, korlátlan internet elérhetőségre és a Viber vagy Skype alkalmazására. Szükség van még interneten történő bankkártyás fizetési lehetőségre. Mielőtt kapcsolatba lépne velem, ki kell tölteni az alábbi adatlapot, vissza kell küldenie, be kell fizetni az összeget előre, utána egyeztetünk időpontot, kipróbáljuk, hogy működik-e az Ön által megjelölt videó kapcsolat. Amennyiben nincsenek meg Önnél a fent említett feltételek, nem tudom biztosítani a kezelés zavartalan menetét.

Az eljárás folyamata:

1.Kitölti a személyes adatlapot és GDPR nyilatkozatunkat elolvassa, és a végén elfogadja, visszaküldi számunkra.

2.Amennyiben megérkezett a nyilatkozata e-mailen, beérkezett a kezelés/ konzultáció díja a számlámra, akkor egy napon belül megkeresem telefonon időpont egyeztetés céljából. Kizárólag utalással tud fizetni, a számlát pedig az Ön e-mail címére fogom elküldeni. 

3. Ha a technikai feltétel működik Önnél, akkor megbeszélünk egy online gyógytorna időpontot, ami megfelel mindkettőnk számára, majd megtartjuk az online Autodekompressziós kezelést, illetve telefonos konzultációt.

Kérem, csak a megadott időpontban keressen telefonon, mert nem tudok akkor másokkal online kezeléseket végezni. Köszönöm szépen.

Online ADT tanácsadás:

 Kérem, itt jelentkezzen fel az adataival, utalja el előre az 5000 Ft-ot és utána felveszem Önnel a telefonos kapcsolatot időpont egyeztetés céljából. A tanácsadás előre egyeztetett időpontban, telefonon történik. Amennyiben később online ADT tornára kerül sor akkor ez az összeg leszámításra kerül a 15.000 Ft kezelés árából. Az online tanácsadás, megbeszélés maximum 40 perc. Itt a betegségével kapcsolatban tájékoztatom, milyen kezelésre, további terápiára, életmód váltásra van szüksége. Amennyiben vannak MRI vagy egyéb leletek azokat is szívesen megnézem.


ADT online kezelés menete:

  • A kezelés időtartama maximum 90 perc. Először kikérdezés, anamnézis felvétel, orvosi papírok és egyéb leletek áttekintése (amennyiben rendelkezik vele és van MRI felvétele kérem annak leírását is e-mailen elküldeni előre) történik. Ez kb. 30 perc szokott lenni. Utána jön az online tornabeállítás, melyhez a szükséges eszközöket kérem előre kikészíteni és a kamerát is előre próbálja ki, hogy ne az értékes torna idejéből menjen el.
  • A kezelés díja 15.000 Ft, melyet előre kérek megfizetni. A fennmaradó összeget a kezelés után kell utalnia. Ha ön céges számlát kér, akkor a cége számlájáról is utaljon, különben nem tudom kiállítani a számlát a cége nevére. Egészségpénztári számla igénylése esetén külön egyeztetés szükséges.
  • Amennyiben szeretne további konzultációkat, azok díjszabása 3000 Ft/ 30 perc.
  • Kezeléseket hétköznapokon tudom vállalni. Hétvégén kérem ne keressen!
  • AZ ADT terápia feltétele még, hogy a Lumbalis gerincsérves beteg tudjon térdelni legalább 20 percig a talajon, a csuklóját is tudja terhelni legalább 20 percig a talajon. ( Ha fém van korábbi műtétje miatt a csuklóban, vagy szűkület, akkor ezt nem tudja végezni.) Amennyiben ezeket tapasztalja magán, akkor Önnek más terápiára van szüksége. Kérem jelezze nekem, amennyiben ezeket nem tudja elvégezni.

Adatvédelmi nyilatkozat

Boglárka Gyógytorna Bt. (Telephelye: 1188 Budapest, Oszkó utca 26. Adószáma: 21348756-1-43) jogi képviselője Donáthné Forgács Boglárka gyógytornász vállalja, hogy az Európai Parlament és Tanács természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016/679 (EU) Rendelete (2016. április 27.) (Általános Adatvédelmi Rendelet) rendelkezéseinek megfelelően kezelem a hozzám forduló beteg személyes adatait az online kezelések gyógytorna tanácsadások idején is.

A felnőtt korú beteg az adatait , leleteit önként adta meg (név, anyja neve, születési adatai, lakcíme, elérhetősége) a leleteit online is önként adta meg, melyet kizárólag megnézek. Az adatokat csak szükség esetén őrzöm meg. A személyes adatokat a számlán is feltüntetem az online kezeléseknek megfelelően, amit rajtam kívül, a könyvelőm is lát.

Alulírott, mint beteg továbbá vállalom, hogy a rólam készült torna videókat kizárólag saját célra használom, az internetre semmilyen formában ki nem teszem, más szakembernek, gyógytornásznak meg nem mutatom. Elismerem, hogy az ADT egy jogvédett terápia és ennek megsértése büntetőjogi következményeket von maga után.

Az ADT terapeuta Donáthné Forgács Boglárka  vállalja, hogy legjobb tudása szerint kezeli betegeit, a kezeléssel kapcsolatban minden információt, a betegséggel összefüggő komplikációt elmond a betegnek,  továbbá a  beteggel kapcsolatos személyes információkat másnak nem adja ki, a tornát nem rögzíti videón illetve más formátumban, ezért annak rögzítésre a betegnek van lehetősége.

A beteg elfogadja, hogy az online konzultáció nem egyenértékű a személyes találkozásnál alkalmazott kezelési lehetőségekkel, ezért önszántóból saját felelősségére tornázik. Bármilyen egészségügyi komplikáció esetén a gyógytornászt jogilag semmilyen felelősség nem terheli.


Cég adatok: Boglárka Gyógytorna Egészségügyi és Szolgáltató Bt.

Székhelye: 1188 Budapest, Oszkó utca 26.

Számlaszáma: 11718024-21445406-0000000Gyógytorna kezelések, ADT kezelések
Rendelőmet 2007. ben nyitottam meg a gyógyulni vágyó gyerekek és felnőttek számára. Specialitásom a gerincbetegségek kezelése, ebben a témában képeztem magamat évek óta. Kizárólag gerincferdült, Scheuermannos, tartási rendellenességekkel küzdő, valamint gerincbeteg és gerincsérves betegekkel foglalkozom. Gyerekek gerincferdülés kezelését Schrtoth terápiával és saját magam által végzett egyéni tornabeállítással, kiegészítő kezelésekkel tartom. A gerincsérv kezelését Bene Máté Autodekompressziós módszerével végzem. A terápiáról bővebben a porckorong.hu oldalon olvashat.  A gyógytorna kezelések lehetőségeiről, időpont egyeztetésről és az árakról telefonon lehet érdeklődni. Hétköznap napközben reggel 8.00- este 20.00- ig. Ha nem veszem fel a telefont, akkor dolgozom, ebben az esetben, kérem hagyjon üzenetet és visszahívom.

Bejelentkezés a telefonszámom: +36-30-973-0027.

Gyógytorna stúdióm címe: 1188 Budapest, Oszkó utca 26.

Parkolás a házunk előtt ingyenes.


Gyógytorna Stúdió

Bejelentkezés: +36-30-973-0027

Gyógytorna kezelések