Gyógytorna- korai mozgásfejlesztés

0-24 hónapos korig

Egyeztetés szempontjából kérem hívjon telefonon +36-30-973-0027

Fejlesztések, amiket használok a terápia során

1. Korai sensomotoros neuroterápia Dr Katona Ferenc professzor által kifejlesztett mozgásterápa 

2. Speciális balanszterápia a kora gyermekkori intervencióban, mely  Dr Schultheisz Judit gyermekorvos által kidolgozott orvostechnikai eszközben alkalmazott mozgásterápia Huple eszközben.

3. Peter Hess által kifejlesztett Hangtálmasszás terápia

4. Általam alkalmazott agyfélteke tréning.

5. Szenzoros integrációs terápia nagylabdán, redondo ballon,ferde padon.

6. Snoezelen elemek alkalmazása a terápia során

7. Zeneterápia alkalmazása

8. Ritmikus mozgásterápia

9. Manuális kezelések

10. Egyéb általam kidolgozott mozgásprogram a Vitamintorna elemeivel reflexkorrekciós tréning alkalmazása

Árak

Első alkalom 15.000 Ft és 1 óra 30 perc maximum. Vizsgálat és kezelés is egyben. A második alkalomtól kezelések ára  10.000 Ft / 45 perc , 12.000 Ft / 60 perc,  utána minden megkezdett 30 perc 4000 Ft. Az időpontot 5000 Ft előreutalás esetén tartom fent. Ezt legkésőbb 48 órával előbb át kell utalni. A fennmaradó összeget a kezelés után készpénzben, vagy utalással a helyszínen lehet rendezni. A számlát e-mailen küldöm el a befizetés/ kezelés után.

Az első találkozás előtt elküldöm e-mailen a tudnivalókat, az orvosi papírok másolatával együtt kérem hozza magával. Ha e-mailen is megkapom, akkor időt spórolhatunk meg és már előre felkészülten tudom a mozgásterápiát átgondolni, alakítani. A kérdéseit egy papírra írja fel, és azt is hozza magával, hogy mindenre tudjak válaszolni.

Elérhetőség:

Donáthné Forgács Boglárka

diplomás gyógytornász-korai mozgásfejlesztő terapeuta-Vitamintorna programalkotó

telefonszám: +36-30-9730027

Végzettségeim, tapasztalatom:

Gyakorlatomat a Jahn Ferenc Dél-pesti kórházban csecsemő- gyermek és PIC osztályon , a Heim Pál gyerekkórházban Dr. Kecskés Rudolf gyerek ortopéd osztályvezető főorvosnál, saját rendelőmben csecsemők kezelésével és a Kunszentmiklósi Pedagógiai Szakszolgálatnál korai fejlesztésben szereztem meg. Szakdolgozatomat a Torticollis (ferdenyak) kezelése címmel írtam meg, melyet Dr Kecskés Rudolf szakértői segítségével készítettem el. Köszönöm neki önzetlen segítségét és szaktudását, amit átadott nekem. Hálával gondolok rá. Jelenleg is korai fejlesztést végzek 0-3 éves korú gyerekekkel dolgozom Kunszentmiklóson a szakszolgálatnál. Elvégeztem a Speciális balanszterápia a kora gyermekkori intervencióban című Huple programot. Évek óta használom a Peter-Hess Hangtálmasszás terápia képzésén tanultakat. Több akkreditált pedagógus tanfolyamot oktatok jelenleg is, a Vitamintorna prevenciós program az én saját magam által kidolgozott óvodás kisiskolás korosztályra alkalmazott prevenciós mozgásprogram ,mely szerzői jogvédelem alatt áll. Önképzés formájában interneten keresztül külföldi szakmai tanfolyamokat végzek a korai fejlesztés témakörében.Üzenet küldés

Telefonos elérhetőség: Donáthné Forgács Boglárka +36-30-9730027

Rendelőm címe: 1188  Budapest, Oszkó utca 27.

Parkolás a rendelőm előtt közterületen a kocsibeállón, vagy a rendelőm udvarán ingyenes.

Amikor megérkezik, kérem telefonon csengessen meg, mert a kapucsengő nem a rendelőmben szól. Köszönöm.

© 2023. Vitamintorna® szerzői jog
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!